Projektkoordinator

 

PS Retail AB är en av branschens ledande leverantörer av butikskoncept.
Vi arbetar uteslutande med kundunika premiumlösningar med kreativ höjd, skapade för ledande varumärken som t ex POC, SCOTT, Fjällräven och Thule. Vårt helhetserbjudande omfattar allt från mindre produktställ till större shop-in-shops och nyckelfärdiga butiker. I Hillerstorp är vi i dagsläget 25 medarbetare med en omsättning på 80 MSEK och företaget ingår i den familjeägda koncernen Hillex AB.

Vi fortsätter vår expansion och starka tillväxt, tillsammans med våra kunder tar vi nu ett internationellt grepp.

Söker du ett stabilt bolag med Småländsk själ och kreativ höjd?Trivs du i en samornande funktion med många kontaktytor där ditt serviceinriktade sätt gör skillnad?Är du en person som drivs av nära kundrelationer både nationellt och internationellt?

Då kan DU vara vår nya kollega!

För att kunna hålla samma service mot våra kunder i takt med att vi växer behöver vi nu anställa en projektkoordinator. Detta är en ny roll som du får vara med att utforma för att på bästa sätt kunna fortsätta skapa relationer och förtroende hos våra kunder. Du får en mycket viktig roll i vår fortsatta utveckling.

Arbetet präglas av stor variation, högt tempo med snabb och tydlig service till alla de olika kontaktytor som finns både internt och externt. Med stöd från säljorganisationen har du som projektkoordinator den samordnande funktionen och driver projekten från order till leverans. Du har daglig kontakt med några av våra största kunder.

Några av dina prioriterade uppgifter i rollen är att

  • Koordinera och driva de olika kundprojekten med stöd av säljorganisationen
  • Sammanhållande i olika mötesforum
  • Ansvarar för att interna deadlines hålls enligt plan
  • Bevaka ordrar, inköp och utleveranser
  • Löpande uppföljning

Hos oss är det ett öppet och prestigelöst klimat där du blir en i gänget. Här tillåts du att ta ett stort eget ansvar och vi erbjuder möjligheter att utvecklas inom företaget. Tack vare vårt täta samarbete med våra kunder så bygger vi långsiktiga och nära relationer med varandra. Vi kommer se till att du får en introduktion anpassad efter just ditt behov.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet från en roll med inslag av kundkontakter, kanske har du arbetat inom orderhantering, innesälj eller kundtjänst. Har du vistats en tid i yrket eller privat i en internationell miljö är det en fördel. Du pratar och skriver flytande på svenska och engelska, har du dessutom goda språkkunskaper inom tyska eller franska är det starkt meriterande.

Som person arbetar du strukturerat och trivs i en miljö som präglas av laganda, prestigelöshet och med högt tempo där du själv får vara med och påverka. Vi värdesätter din affärsmässighet och kommunikativa förmåga mycket högt. Du har ett naturligt driv och en bra känsla för vad som behöver prioriteras. Du gillar att bygga långsiktiga och starka relationer och gör allt för kunden.

– Redo för nästa möjlighet? Tag chansen att bli en viktig lagspelare i ett stabilt och kreativt företag!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar PS Retail med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Mikael Rask 0370-30 25 08 Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se  Sista ansökningsdag är 6 maj 2018.