PS Retail AB är en av branschens ledande leverantörer av butikskoncept. Vi arbetar uteslutande med kundunika premiumlösningar med kreativ höjd, skapade för ledande varumärken såsom POC, SCOTT, Fjällräven och Thule. Vårt helhetserbjudande omfattar allt från mindre produktställ till större shop-in-shops och nyckelfärdiga butiker.

Genom att kombinera över 30 års erfarenhet med nytänkande hittar vi nya, säljdrivande lösningar som möter kundens behov. Oavsett om det gäller en uppseendeväckande butiksinredning eller en logistiklösning som driver upp tempot i en kampanjlansering.  Med en flexibel och kundorienterad organisation försöker vi alltid att möta kunden med innovativa lösningar som ökar kundens försäljning och bygger varumärke.

Idag omsätter vi drygt 60 mkr och har ca 25 anställda. Då vi behöver stärka upp en av våra avdelningar i vår organisation söker vi monteringspersonal till Hillerstorp.

Monteringspersonal

Vi söker nu en ansvarstagande montör till vårt team som gillar ett omväxlande arbete. Som person är du strukturerad, flexibel och effektiv.

Arbetsbeskrivning

Som montör ansvarar du för montering och packning av våra produkter. Du planerar det dagliga arbetet till stora delar under eget ansvar. Dina arbetsuppgifter kräver att du kan jobba strukturerat, snabbt och effektivt även under pressade förhållanden.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har en stor social förmåga. Det är fördel med kunskaper i Pyramid och meriterande med truckutbilning.

Frågor om tjänsten? Kontakta Alf Fredriksen på tel 0370- 37 36 62.

Känner du att detta skulle passa dig är du välkommen att skicka din ansökan till jobba@psretail.se

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt, då vi gör löpande urval,  dock senast den 2017-10-31.

Välkommen med din ansökan!